Download

Upload PSD

Upload uw PSD en wij nemen contact met u op

Tarieven

Tarieven

Omzetten naar Wordpress al vanaf € 279,-

Contact

Contact

Heeft u vragen? neem dan contact met ons op

Veelgestelde cof-cof.ca

Waar kan ik een offerte opvragen?
Bij het kopje ‘Tarieven’ vind u de verschillende pakketten die wij aanbieden. Hier kunt u deze direct bestellen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via de ‘Contact’ pagina.

Hoe lang duurt het voordat mijn PSD is omgezet naar een WordPress website?
Uiteraard is dit voor elk project verschillend. Maar over het algemeen gebeurd dit binnen 4 a 5 dagen. Mocht u meerdere pagina’s willen slicen dan duurt het ongeveer 5 tot 6 dagen. Wij geven altijd van te voren aan hoe lang uw project ongeveer gaat duren.

Zal mijn website op alle browsers goed zichtbaar zijn?
Ja, wij zorgen er altijd voor dat uw website op alle browsers en browser versies zichtbaar is.  Zo wordt uw website goed weergegeven op Internet Explorer, FireFox, Google Chrome, en Safari.

Hoe kan het dat jullie goedkoper zijn dan andere bedrijven?
Wij focussen ons puur op het omzetten van PSD naar WordPress en zijn hierin dan ook een specialist. De vele orders die wij binnen krijgen maken het mogelijk om deze service goedkoper aan te bieden dan andere partijen.

Kan ik mijn toekomstige WordPress website ook op mijn mobiel laden?
Ja, dit kan. Echter zullen wij u altijd adviseren om hiervoor een ander ontwerp te maken welke geoptimaliseerd kan worden voor mobiel gebruik. Dit kunnen wij ook voor u realiseren.

Slicen jullie ook naar andere CMS systemen?
Ja in principe doen wij het naar alle CMS systemen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen waarna wij u een op maat gemaakte offerte sturen.

Wat zijn de kosten van het slicen naar WordPress?
De kosten starten vanaf € 279,-. Dit is uiteraard volledig project afhankelijk. U kunt een indicatie zien op de website bij het kopje ‘Tarieven’.